Ajankohtaista

KV-liiga avasi kansainvälisen rekrytoinnin pelikentän pirkanmaalaisille yrityksille

6.5.2022 Osaavan työvoiman saatavuus on suomalaisten yritysten kasvun mahdollistaja, mutta kansainvälinen rekrytointi on vielä monelle yritykselle vieras pelikenttä. Pir…

Sivu latautuu uudelleen valinnan jälkeen.

Job Fair Tampere -rekrytointitapahtuma täyttää Tampere-talon 26. lokakuuta

13.10.2023 Englanninkielinen Job Fair Tampere -rekrytointitapahtuma tulee isompana kuin koskaan. Tapahtuma järjestetään kolmannen kerran 26.10.2023, nyt ensimmäistä kertaa Tampere-talossa. Tapahtuman järjestävät Tampereen International House ja Pirkanmaan TE-palvelut. Työnantajien ilmoittautuminen on auki 17.10. saakka.

Monikielinen neuvonta Mainio täyttää 15 vuotta – Avoimet ovet 29. syyskuuta

18.9.2023 Tampereen kaupungin Monikielinen neuvonta Mainio on palvellut vieraskielisiä asiakkaita 10-16 kielellä kotoutumisen, työllisyyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi kokonaisvaltaisesti jo 15 vuotta, vuodesta 2008 alkaen. Mainio toivottaa kaikki tervetulleeksi juhlimaan 15 vuotiasta neuvontapalvelua avoimissa ovissa. Tutustu kotouttavaa työtä tekevän omakielisen palveluohjaajan työhön, osallistu monikieliseen visaan ja pyöritä onnenpyörää!

Tampere houkuttelee teknologia-alan osaajia ja startup-yrittäjiä Euroopasta

7.8.2023 Tampereen kaupunki kokeilee uudenlaista konseptia houkutellessaan osaajia ja startup-yrittäjiä Euroopasta. Tamperelaiset teknologiayritykset katsovat avoimin mielin Eurooppaan uusia teknologia-alan osaajia etsiessään. Tampereen International House järjestää hackathon-tyylisen rekrytointitapahtuman nimeltään ”Game On! Hack-a-job in Tampere!” 14.–15. syyskuuta. Osana hackathonia Tampere kutsuu 12 hakijaa kokemaan aitoa tamperelaista elämäntapaa.

Kohti monimuotoisempaa työyhteisöä

10.7.2023 Kansainvälinen rekrytointi nostetaan usein esiin ratkaisuna työvoimapulaan. Monimuotoisempi työyhteisö voi hyödyttää yritystä ja liiketoimintaa eri tavoin osaam…