Työnantajalle

Kansainvälinen rekrytointi

Kansainvälisen rekrytoinnin neuvontapalvelu

Onko sinulla vaikeuksia löytää tekijöitä tiimiisi? Kärsitkö osaajapulasta? Meidän avullamme voit löytää uusia rekrytointikanavia ja laajentua sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Paikallisesta kansainvälisen rekrytoinnin neuvontapalvelustamme saat tietoa kansainvälisestä rekrytoinnista. Autamme pirkanmaalaisia yrityksiä löytämään sopivia kansainvälisiä työntekijöitä sekä Suomesta että ulkomailta. Neuvomme myös byrokratiassa ja rekrytoinnin tukien hakemisessa.

Kansainvälisen rekrytoinnin neuvontapalvelu

Work in Finland -palvelut työnantajalle

Valtakunnallinen Work in Finland -palvelu on tarkoitettu kaikille Suomessa toimiville työnantajille, jotka haluavat rekrytoida kansainvälisiä osaajia.

Heidän verkkosivuiltaan löydät tietoa kansainvälisten osaajien rekrytoinnista, rahoituksesta sekä rekrytointi- ja lupaprosesseista.

Work in Finland -palvelut työnantajalle     

Kansainvälisen työntekijän löytäminen Suomesta

Löydä kansainvälinen osaaja Suomesta

Autamme työnantajia löytämään oikeat kanavat ja tavoittamaan alueella jo asuvat kansainväliset työnhakijat. Voit ilmoittaa avoimen työpaikkanne rekrytointipalveluumme niin esittelemme sopivia ehdokkaita tehtävään. Ohjaamme myös oikeisiin palveluihin kansainvälisten opiskelijoiden ja harjoittelijoiden tavoittamiseksi.

Löydä kansainvälinen osaaja Suomesta

Rekrytointi ulkomailta

Työntekijän löytäminen ulkomailta

Kilpailu osaavasta työvoimasta käy kuumana. Useat työnantajat ovat alkaneet rekrytoida tekijöitä Suomen rajojen ulkopuolelta. Mikäli sopivaa työntekijää ei löydy Suomesta, saattaa kansainvälisen osaajan rekrytointi ulkomailta olla varteenotettava ratkaisu työntekijän löytämiseksi.

Työntekijän löytäminen ulkomailta

Valmistautuminen kansainvälisiin rekrytointeihin

Kansainvälinen rekrytointi tutuksi

Kansainväliseen rekrytointiin kannattaa valmistautua hyvissä ajoin. Ensimmäisen kansainvälisen osaajan rekrytointi voi olla iso askel – ota siis vinkit talteen!

Maahan muuttavia työllistäville työnantajille on tarjolla paljon tukea. Oppaat tarjoavat hyviä näkökulmia ja informaatiota esimerkiksi perehdytykseen ja työyhteisöön liittyen. Lisäksi työnantajille on saatavilla valmennuksia työelämän monimuotoisuuteen.

Kansainvälinen rekrytointi tutuksi

Kansainvälisen työntekijän sitouttaminen

Tukea työntekijöiden ja perheiden asettautumiseen

Onnittelut, jos olet juuri palkannut kansainvälisen osaajan! On tärkeää, että työntekijä ja mahdollisesti mukana muuttava perhe asettautuvat uuteen asuinpaikkaansa sujuvasti. Täältä löydät palveluitamme, joilla voitte tukea työntekijän ja koko perheen kokotoutumista paikkakunnalle.

Kansainvälisen työntekijän sitouttaminen

Yhteistyössä: