Osaajalle

Monikielinen neuvonta

Monikielinen neuvonta Mainio

Mainio on monikielinen neuvontapalvelu, joka palvelee Pirkanmaan laajuisesti jopa 14 eri kielellä. Kaikki neuvojat puhuvat myös suomea. Mainiosta saa tietoa ja neuvoja arjen asioihin. Niitä ovat esimerkiksi oleskelulupa- ja kansalaisuusasiat, Suomessa asuminen, työ, opiskelu, terveydenhoito ja harrastukset. Palvelu on asiakkaille maksutonta.

Voit tulla Mainion neuvontaan ilman ajanvarausta International House Tampereeseen (Rautatienkatu 10, 1. krs). Katso oman kielesi neuvonta-aika Mainion sivuilta.

Monikielinen neuvonta Mainio

Tukea​ työllistymiseen

Tukea​ työllistymiseen​ – Talent Advisor neuvonta

International Housen Talent Advisor auttaa sinua tunnistamaan työllistymismahdollisuuksia ja tukee työnhakusuunnitelmiasi Tampereen seudulla.​ Neuvonta on maahan muuttaneille työnhakijoille, kansainvälisille opiskelijoille ja Tampereen seudulle muuttoa harkitseville. Saat neuvontaa yhden kerran joko verkossa tai varaamalla ajan etätapaamiseen. Palvelu on englanninkielinen.

Voit ottaa Talent Advisoriin yhteyttä sähköpostitse international@tampere.fi tai varata ajan palvelun englanninkielisiltä sivuilta.

Talent Advisor neuvonta englanniksi

Talent CV Galleria

Talent CV Galleria on ilmainen rekrytointisivusto, joka tuo yhteen pirkanmaalaiset työnantajat ja Suomessa oleskelevat kansainväliset osaajat. Luo ammattiprofiili Talent CV Galleriaan ja kasvata mahdollisuuksiasi saada uusi työpaikka Pirkanmaalla! CV Galleriassa vierailevat yritykset, jotka haluavat rekrytoida nyt tai tulevaisuudessa. Voit myös selata avoimia työpaikkoja sivustolla. Sivusto on englanninkielinen.

Talent CV Galleria

Ukraina One Stop Shop

Ukraina One Stop Shopissa saat neuvontaa työnhakuun, kouluttautumiseen, yrittäjyyteen, TE-palveluihin ja arjen asioihin. Ukraina One Stop Shop palvelee ukrainaksi, venäjäksi ja selkosuomeksi.

Voit tulla paikalle ilman ajanvarausta. Yrittäjyysneuvonta on saatavilla kerran kuukaudessa, joka kuun ensimmäisenä torstaina.

Ukraina one stop shop

Ura- ja opintoihin ohjaus

Korkeakouluopintoihin ohjaus​

SIMHE (Supporting Immigrants in Higher Education in Finland) -ohjaus on sinulle, jos asut jo Suomessa ja olet suorittanut toisen asteen tutkinnon, opiskellut korkeakoulussa tai olet jo suorittanut korkeakoulututkinnon. SIMHE-ohjauksessa saat tietoa esimerkiksi korkeakouluun hakemisesta ja opiskelumahdollisuuksista. Meiltä saa apua myös aiemmin hankitun osaamisen tunnistamisessa. Voit tulla keskustelemaan SIMHE-ohjaajan kanssa, kun haluat selkeyttä omaan tilanteeseen ja suunnitelmiin.

SIMHE

Yrittäjyys

Ohjaus yrittäjyyspalveluihin

Yrityskoordinaattorimme auttaa sinua löytämään oikeisiin yrittäjyys- ja startuppalveluihin, kun olet perustamassa yritystä tai kehittämässä yrityksesi toimintaa. ​

Palvelu on Suomessa jo asuville kansainvälisille osaajille, jotka ovat kiinnostuneita yrittämisestä, tai ulkomailla asuville, jotka etsivät tietoa yrityksen perustamisesta Tampereella. Palvelu on englanninkielinen. Voit varata ajan palvelun englanninkielisiltä sivuilta.

Ohjaus yrittäjyyspalveluihin

Yhteistyössä: