Löydä kansainvälinen osaaja Suomesta

Kansainvälistä osaamista ei aina tarvitse etsiä kaukaa. Autamme työnantajia löytämään oikeat kanavat ja tavoittamaan alueella jo asuvat kansainväliset työnhakijat.

Voit ilmoittaa avoimen työpaikkanne rekrytointipalveluumme niin esittelemme sopivia ehdokkaita tehtävään. Järjestämme myös rekrytointitapahtumia ja taloudellista tukea kansainvälisen työntekijän palkkaamiseen. Lisäksi ohjaamme oikeisiin palveluihin kansainvälisten opiskelijoiden ja harjoittelijoiden tavoittamiseksi.

Maksuttomat rekrytointipavelumme työantajalle:

  • Ehdokasesittelyt ja -haut tarvitsemiesi osaajien löytämiseksi
  • Taloudelliset tuet työntekijän palkkaamiseksi
  • Neuvontaa työllistymiseen liittyvien sopimuksien ja hakemusten täyttämiseen
  • Rekrytointitapahtumat
  • Tieto eri alojen työnhakijoista ja työmarkkinatilanteesta
  • Työpaikkavideot rekrytoinnin tukena

Katso lisää palvelujamme alta. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä, niin voimme katsoa yhdessä teille sopivat palvelut. Löydät yhteystietomme alta. 

Lue lisää Tampereen kaupungin rekrytointipalveluista: Rekrytointipalvelut [Tampereen kaupunki]

Rekrytointipalvelut verkossa

  • Työmarkkinatorilta löydät tietoa työnantajuutesi tueksi. Kirjaudu sisään ja selaa työnhakijoita tai luo työpaikkailmoitus, jolloin saat ehdotuksia sopivimmista työnhakijoista.
  • Talent CV Gallery on maksuton rekrytointisivusto, joka tuo yhteen pirkanmaalaiset työnantajat ja Suomessa oleskelevat kansainväliset osaajat. Voit julkaista yrityksesi avoimen työpaikkailmoituksen ja selata eri alojen osaajia Talent CV Galleriassa. Sivusto on englanninkielinen.

Kansainvälisten osaajien rekrytointi oppilaitoksista

Opiskelijayhteistyö on loistava tapa löytää uusia tekijöitä yritykseenne. Tavoitat opiskelijat yhteistyökumppaniemme Tampereen yliopiston, Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tampereen ammattiopisto Tredun kautta.

  • Jos valmiita osaajia ei löydy, on uuden työntekijän kouluttaminen hyvä ratkaisu! Työntekijän rekrytointiin koulutuksen avulla on tarjolla useita vaihtoehtoja. Suurena ammattioppilaitoksena Tredussa on 19 000 opiskelijaa vuodessa ja lisäksi käytössä on laajat verkostot, joita hyödynnetään opiskelijoiden löytämisessä. Lue lisää: Apua rekrytointiin – Tredu
  • Opiskelijayhteistyö on mainio tapa löytää ja testata uudet parhaat osaajat ennen mahdollista rekrytointia. Tampereen korkeakouluyhteisön urapalvelut auttavat organisaatiotasi saamaan yhteyden korkeakouluopiskelijoihin ja löytämään parhaat opiskelijayhteistyön muodot. Voit ilmoittaa avoimista työpaikoistasi ja harjoittelupaikoistasi yliopistojen JobTeasear-palvelussa. Lue lisää: Opiskelijayhteistyö ja urapalvelut | Tampereen korkeakouluyhteisö

Rekrytointitapahtumat Tampereella

Job Fair Tampere on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä maksuton rekrytointitapahtuma. Se on avoin kaikille pirkanmaalaisille yrityksille toimialasta tai organisaation koosta riippumatta, tarjoten erinomaisen tilaisuuden tutustua alueen osaajiin ja löytää uusia tekijöitä. Tässä järjestämässämme rekrytointitapahtumassa voit mainostaa erityisesti niitä avoimia työpaikkoja, jotka eivät vaadi erinomaista suomen kielen taitoa. Tapahtuman virallinen kieli on englanti. Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä saadaksesi lisätietoa tapahtumasta!

Pulla Perjantai on työnantajan ja kansainvälisten osaajien välinen verkostoitumistapahtuma, jossa tutustutaan yritykseen, sen rekrytointiprosessiin ja työkulttuuriin. Yritykselle se on loistava tilaisuus tavata kansainvälisiä osaajia, saada uusia ideoita ja parantaa työnantajakuvaanne. Järjestämme Pulla Perjantain kerran kuussa. Ota meihin yhteyttä ja tule yhdeksi Pulla Perjantai -yrityksistä! Tulevat Pulla Perjantai -tapahtumamme näet osoitteessa Uutiset ja tapahtumat – International House Tampere.

Yrityspäivät on Suomen suurin kaksipäiväinen korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda opiskelijat lähelle yrityksiä sekä mahdollistaa uusiin osaajiin ja tuleviin asiantuntijoihin tutustuminen!

Portti Työelämään on vuosittain tammikuussa järjestettävä matalan kynnyksen rekrytointitapahtuma, jossa Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat pääsevät tutustumaan ja juttelemaan eri alojen organisaatioiden kanssa heidän tarjoamistaan työmahdollisuuksista.

Ota yhteyttä

Rekrytointikoordinaattori

Max Hurri

Kansainvälisen rekrytoinnin neuvontapalvelu. Ehdokasesittelyt ja -haut tarpeisiinne.

Rekrytointikoordinaattori

Riho Laurisaar

Kansainvälisen rekrytoinnin neuvontapalvelu. Ehdokasesittelyt ja -haut tarpeisiinne.