Pulla Perjantai Verkostoitumistapahtuma

24.5.2024
10.00 - 11.45
Rautatienkatu 10, Tampere

Tule mukaan kuukausittaiseen kasvotusten verkostoitumistapahtumaamme Pulla Perjantai! Tällä kertaa Fastemsin kanssa!

Tule mukaan kuukausittaiseen kasvotusten verkostoitumistapahtumaamme Pulla Perjantai! Tällä kertaa Fastemsin kanssa!

-Fastems on maailman johtava CNC-automaatioratkaisujen toimittaja yli 40 vuoden ja 4500 asennuksen kokemuksella yli 100 työstökone- ja muulla laitemerkillä.

-Avoimena integraattorina he ratkaisevat muuttuvan erän (high-mix) tuotannon perustavanlaatuiset haasteet ja tehottomuudet, joita kokevat kaikki teollisuusvalmistajat paikallisista konepajoista globaaleihin yrityksiin.

- Heidän tehtävänsä on auttaa valmistajia hyödyntämään 8760 vuosituntia parhaalla mahdollisella tavalla.

Pulla Perjantai -verkostoitumistapahtuma on loistava tilaisuus tavata erilaisia Tampereen kaupungin seudulla sijaitsevia suomalaisyrityksiä ja tutustua niiden rekrytointiprosessiin ja työkulttuuriin. Tarjoamme virvokkeita, mukaan lukien suositun suomalaisen "pullan" leivonnaisen. Sinulla on mahdollisuus keskustella yritysten edustajien kanssa rennossa ja viihtyisässä ympäristössä.

Näitä verkostoitumistilaisuuksia järjestävät kerran kuukaudessa International House Tampere ja Tampere Talent Ambassadors.

Ilmoittautuminen tapahtumaan:

Koska tähän tapahtumaan mahtuu rajoitettu määrä osallistujia, pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan alla olevan painikkeen kautta. Tällä varmistetaan, että jokaisella osallistujalla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa yrityksen edustajien kanssa. Valitsemme osallistujat saapumisjärjestyksessä sekä kiinnostuksesi valittua yritystä kohtaan. Vastaa siis huolellisesti kaikkiin ilmoittautumislomakkeessa esitettyihin kysymyksiin.

Valinta ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: international@tampere.fi.
Päivät
24.5.2024
Aika
10.00 - 11.45
Sijainti
Rautatienkatu 10, Tampere
Hinta
Maksuton