Pulla Perjantai verkostoitumistapahtuma

12.4.2024
10.00 - 12.00
Tampere

Tule mukaan kuukausittaiseen henkilökohtaiseen verkostoitumistapahtumaamme Pulla Perjantai! Tällä kertaa kokosimme yhteen kulttuurialan: PiiPoo, Uulu & Tampere Intercultural Art Community!

Tule mukaan kuukausittaiseen henkilökohtaiseen verkostoitumistapahtumaamme Pulla Perjantai! Tällä kertaa kokosimme yhteen kulttuurialan: PiiPoo, Uulu & Tampere Intercultural Art Community!

- PiiPoo on vuonna 2005 perustettu yksityinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka aloitti varsinaisen toimintansa ja avasi kulttuurikeskuksen vuonna 2006 Lempäälän Ideaparkissa - 15 km Tampereen keskustasta. PiiPoo kehittää osallistavia kulttuuripalveluja kaikille, kulttuuritoimintaa vammaisille ja ihmisille, jotka tarvitsevat erityistä apua jollain elämänsä osa-alueella.

-Kulttuuriosuuskunta Uulu edistää suomalaista kansanmusiikkia ja maailman eri musiikkikulttuureja alkuperäisillä soittimilla, lauluilla ja tansseilla erilaisissa palveluissa, mm. työpajoissa ja esityksissä, joita tehdään vuosittain n. 850 kpl. He työskentelevät mm. päiväkotien, koulujen ja vanhainkotien kanssa.

-Tampere Intercultural Art (TIcA) on ammattitaiteilijoiden & kulttuurialan asiantuntijoiden yhteisö, joka alkoi muodostua vuonna 2020. Heidän tavoitteenaan on edistää kulttuurienvälistä vuoropuhelua ja moninaisuutta taidekäytännöillä, joihin kuuluu tapahtumia, työpajoja, yhteisötaidetta ja koulutusta.

-Pulla Perjantai -verkostoitumistapahtuma on loistava tilaisuus tavata erilaisia Tampereen kaupunkiseudulla sijaitsevia suomalaisia yrityksiä ja tutustua niiden rekrytointiprosessiin ja työkulttuuriin. Tarjoamme virvokkeita, kuten suositun suomalaisen leivonnaisen nimeltä "pulla". Sinulla on mahdollisuus keskustella yritysten edustajien kanssa rennossa ja viihtyisässä ympäristössä.

International House Tampere ja Tampereen Talent Ambassadors järjestävät näitä verkostoitumistapahtumia kerran kuukaudessa.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen:

Pyydämme sinua ilmoittautumaan alla olevan painikkeen kautta, koska osallistujien määrä on rajoitettu. Näin varmistamme, että jokaisella osallistujalla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa yritysten edustajien kanssa. Valitsemme osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä ja sen perusteella, kuinka kiinnostunut olet valitusta yrityksestä. Vastaa siis huolellisesti kaikkiin ilmoittautumislomakkeessa esitettyihin kysymyksiin.

Valinnasta ilmoitetaan ilmoittautumislomakkeessa ilmoittamallasi sähköpostilla. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen international@tampere.fi.
Päivät
12.4.2024
Aika
10.00 - 12.00
Sijainti
Tampere
Hinta
Maksuton